ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu ställer världsartisterna in i Paris

Niklas Sandberg · 16 Nov 2015
Uppdaterad 16 Nov 2015
U2 är ett av de band som meddelat att de inte kommer att spela i Paris.

U2 är ett av de band som meddelat att de inte kommer att spela i Paris. Foto: TT


Ett antal rockband och artister har valt att ställa in sijna framtida spelningar i Paris efter helgens terrordåd. Bland dem som meddelat att de inte kommer att göra några spelningar finner man bland annat Mötorhead, U2 och svenska In Flames.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter terrordåden i Paris i helgen har nu flera rockband och rockartister valt att ställa in eller skjuta upp flera planerade konserter i den franska huvudstaden.

De som än så länge har valt att ställa in sina konserter är Mötorhead, Foo Fighters, Deftones, U2, Marilyn Manson och svenska In Flames.

►LÄS MER: Pengarna tillbaka efter U2-kaoset

Det amerikanska bandet Eagles of Death Metal har även valt att ställa in hela sin Europturné efter att ett av terrordåden skedde på konserthuset Bataclan, där bandet hade en konsert.

Med start idag, klockan 13, öppnar även statliga museer och andra kulturinrättningar, efter att ha hållit stängt sedan dåden.

Utöver detta kommer även skolor, sportarenor och parker att öppnad idag. Dock är demonstrationer och andra offentliga sammankomster fortfarande förbjudan fram till torsdag.

►LÄS MER: Avicii ställer in höstens konserter

klar

Artikellänk är kopierad

Niklas Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro