ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu står Sandra på samma scen som sin barndomsidol

Metro Riks · 5 Jul 2006
Uppdaterad 18 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Nu står Sandra på samma scen som sin barndomsidol Som tioåring fick hon sitt första album på kassett ­ Carolas samlade hittar. Imorgon står hon på samma scen som sin barndomsidol. Sandra Oxenryd tävlar för Estland i årets Eurovisionsschlagerfestival med låten "Through my window". ­Det är klart att jag försökte härma henne. Men sedan har jag försökt hitta min egen röst, vilket jag tycker att jag lyckats med. När hon sjunger "Främling" är hon förvillande lik Carola, men så var Sandra Oxenryd också med och tävlade med just den låten i "Sikta mot stjärnorna" år 2000. För fyra år sedan vann Sandra sista omgången av "Fame Factory". Sedan dess har inte så mycket hänt. Hon släppte ett album, men Sandras karriär tog inte fart på samma sätt som de tidigare "Fame Factory"-vinnarna. Nu jobbar hon på Wallmans Salonger i Malmö. ­Nu tänker jag göra det här så bra som möjligt, så får vi se om det genererar fler jobb. Det vore så klart kul om någon ville släppa en skiva med mig. Hur skulle den låta?

­ Mycket schlager och pop, men några låtar skulle vara åt Kylie Minogue-hållet för att även fånga en publik som inte gillar schlager.

Sandra har tagit med sig privatlivet upp på scen, då sambon Jacob dansar och körar bakom henne, tillsammans med tre av hennes vänner hemifrån. ­Det är en trygghet. Den här resan känns på sätt och vis som en nöjestripp, vilket gör att förväntningarna inte trissas upp för mycket. Vad tycker du om Carola?

­ Låten är välskriven till just henne. Den passar henne väldigt bra.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Riks
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro