ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu startar Eslövs IK sin jakt på SHE: »Vi har fått tid att läka«

Ole Törner · 28 Mar 2019
Uppdaterad 28 Mar 2019
Tränaren Lasse Eklöv.

Tränaren Lasse Eklöv. Foto: Eslövs ik


I en rekordjämn allsvenska slutade Eslövs IK på andra plats, närmast bakom GT Söder. Det innebar direktkval mot BK Heid i bäst av fem matcher. "Heid är favorit, men jag tror att vi kan överraska", säger tränare Lasse Eklöv.

klar

Artikellänk är kopierad

I samarbete med Skånesport.se.

För Lasse Eklöv har det varit ett spännande handbollsår på flera sätt. Efter en mardrömsstart med sitt första egna seniorlag som huvudtränare föll bitarna på plats under vintern och ett tag hade laget läge på förstaplatsen och en direktplats till SHE.Till slut blev det kval och nu väntar en holmgång mot BK Heid från Göteborg.

– Jag hoppas och tror på mycket publik. Sådana här matcher är verkligen en extra krydda i till­varon, säger Eklöv och tillägger:

– Eslövsborna har haft det tungt ett bra tag när laget kämpat i botten av SHE. Nu när vi mött lite enklare motstånd och börjat vinna matcher har fler tagit sig till Eslövshallen och det märks verkligen att staden mår bättre när handbollslaget går bra.

Hur ser det ut i laget?

– Lite bättre än tidigare. Vi har fått tid till att läka en del skavanker och som det ser ut kommer alla att vara tillgängliga.

Ole Törner,skånesport.se

klar

Artikellänk är kopierad

Ole Törner
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro