ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu startar Metro Go – 2 500 varor klubbas ut

Johanna Engman · 12 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Caroline Åsbrink sparade tusenlappar när hon fyndade en Cypernresa på MetroGo.se. Var med själv när 2 500 varor ska auktioneras ut från och med måndag.

Caroline Åsbrink sparade tusenlappar när hon fyndade en Cypernresa på MetroGo.se. Var med själv när 2 500 varor ska auktioneras ut från och med måndag. Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Under elva dagar ska cirka 2 500 varor, till ett värde av tolv miljoner kronor auktioneras ut.Tag chansen redan nu och gå in på MetroGo.se och spana in vad du kan fynda. Resor, möbler, cyklar, skönhetsbehandlingar, hemelektronik och smycken är några av de saker som auktioneras ut.

I våras gjorde Caroline Åsbrink ett ordentligt klipp när hon köpte en resa värd 15 546 kronor hos Fritidsresor via MetroGo för 8 700 kronor.– Det var en impulssak så det blev en glad överraskning, säger hon.

Caroline Åsbrink och en kompis till henne åkte till Cypern i september där hon passade på att fira sin tjugosjunde födelsedag. Hon är mycket nöjd med resan.– Vi bodde på ett fyrstjärnigt hotell, det var jättefint, säger hon.

Auktionen startar på måndag klockan 08.00 och stängs 26 november.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna Engman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro