ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu svarar ministern på Khemiris kritik

Evelina Ohlsson, Tomas Lundin · 13 Mar 2013
Uppdaterad 13 Mar 2013
Nu svarar ministern på Khemiris kritik

Nu svarar ministern på Khemiris kritik Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

I ett öppet brev kritiserar författaren Jonas Hassen Khemiri Beatrice Ask om jakten på papperslösa i det så kallade Reva-projektet. Nu bemöter ministern kritiken för Metro.

I brevet önskar Khemiri att Beatrice Ask ska testa på hur det är att leva "f ör alla oss som är skyldiga tills motsatsen har bevisats" . 

Nu kommenterar Beatrice Ask det öppna brevet för Metro.

Har du läst artikeln?–  Absolut, och det är en mycket tänkvärd text. Alla människor har sitt eget perspektiv och han beskriver det på ett väldigt bra sätt.

Ask, som tidigare försvarat Reva och sagt att hon inte planerar några ändringar i polisens metod att jaga papperslösa, öppnar för direktsänd debatt med författaren. 

– Jag hoppas kunna få chansen att diskutera det här med honom och jag har tackat ja till att sitta med i någon morgonsoffa imorgon, jag får se om han ställer upp.

Justitieministern välkomnar att Hassen Khemiri ger sig in i debatten.

– Det här är just sånt som gör att jag tycker att det är viktigt att driva de här frågorna. Myndigheterna måste vara lyhörda och han pekar på ett problem som vi måste ha med i arbetet kring dessa frågor.

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Ohlsson, Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro