ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu talar Kristen om "Spitzergate"

Tomas Lundin · 13 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Kristen i St Tropez i somras. 

Kristen i St Tropez i somras.  Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

TALAR. Prostitutionsskandalen på "Emperor´s Club" kostade New York-guvernören Eliot Spitzer jobbet när den avslöjades i måndags. Den unga prostituerade kvinnan, känd som Kristen, ska ha träffat guvernören på ett lyxhotell i Washington för exakt en månad sedan. Nu avslöjar hon glimtar av sin berättelse för New York Times.

Kristen är skakad av mediauppmärksamheten, men mår under omständigheterna bra, enligt tidningen.

Förutom ett besök i rätten under måndagen har 22-åringen mest hållt sig hemma i sin lägenhet på nionde våningen i Flatiron-distriktet på Manhattan.– Jag vill inte bli sedd som ett monster, säger hon i telefon till New York Times.Kristens största kärlek är musiken och hon jobbar hårt för att slå igenom som sångerska.På sin MySpace-sida beskriver hon att hon bilvit utsatt för övergrepp i föräldrahemmet. Vid 17 års ålder lämnade hon New Jersey och reste runt i USA innan hon hamnade i New York, där hon kom i kontakt med lyxprostitution.Enligt rättsintyget betalade kunder 1 000 dollar i timmen för att vara med Kristen.– Om man aldrig går igenom svårigheter kan man inte uppskatta de goda tiderna. Det är klyscha, men jag vet att det är sant, säger hon.Kristen är inte åtalad för något brott i nuläget, men kan komma att vittna i rättegången mot de fyra människor som ska ha drivit prostitutionsverksamheten.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro