ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu tar de fram sågen – igen

Anneli Wikström · 7 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson är tillbaka i ”Idol”-juryn i kväll. På sidan 30 kan du läsa mer om Carlsson.

Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson är tillbaka i ”Idol”-juryn i kväll. På sidan 30 kan du läsa mer om Carlsson. Foto: All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

”Idol” är tillbaka i kväll och än en gång kommer juryn ge sig ut på jakt efter vår nästa superstjärna. Men de kommer att stöta på några bottennapp på vägen. Här är katastroferna och favoriterna vi minns sedan programmets start.

Andreas - "da man".
Andreas - "da man".

Katastroferna

”Idol” är tillbaka i kväll och än en gång kommer juryn ge sig ut på jakt efter vår nästa superstjärna. Men det är inte alla som når ända fram. Andreas Eklund sjöng ”Balla di la” i ”Idol” 2005 men totalsågades av juryn. Han fick dock sin revansch då han uppträdde i en av delfinalerna. Och till skillnad från många andra som söker lyckan i ”Idol” så släppte Andreas Eklund faktiskt en singel under artistnamnet Andreas da man 2006. – Jag vet inte hur mycket den sålde men det gick nog rätt bra. Den finns på Spotify. Man kan säga att jag var ute efter mina 15 minuter i rampljuset och de fick jag ju. Kommer du att söka igen?– Nu är det ju visserligen ny jury, men jag tror inte att ”Idol” är mitt forum. Jag vill dansa, så   ”Talang” är nog mer min grej.

Favoriterna

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro