ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu vill Liam återförena Oasis

Aron Andersson · 6 Jun 2013
Uppdaterad 6 Jun 2013
Nu vill Liam återförena Oasis

Nu vill Liam återförena Oasis Foto: Scanpix


Oasis kan återförenas. Nu öppnar Liam Gallagher för spelningar under nästa år.

klar

Artikellänk är kopierad

Nästa år är det 20 år sedan brittiska rockbandet Oasis släppte sitt debutalbum ”Definitely Maybe”. Under det jubileet kan sångaren Liam Gallagher tänka sig att återförenas, säger han till tidningen NME.

Sedan han och hans bror Noel Gallagher bröt med varandra för ett antal år sedan har han spelat med sitt eget band, Beady Eye. Noel Gallagher, som skrev merparten av Oasis låtar, har spelat med sitt soloprojekt Noel Gallagher’s High Flying Birds. 

Under en intervju med NME får Liam Gallagher en fråga om numera nedlagda Oasis eventuella framtid. – Det finns oavklarade affärer där. Folk frågar om jag skulle återförena Oasis. Jag skulle göra det för ingenting, men om någon ger oss en jävla massa pengar skulle jag göra det för det också. Jag tror aldrig vi kommer att göra ett nytt album. Jag är tveksam till att vi någonsin börjar spela ihop igen, säger han.

Han säger också att en återförening i samband med 20-årsfirandet av debutskivan inte är uteslutet. – Om vi gör det skulle det vara kul att göra den där jävla grejen som kommer snart (20-årsjubileet). Jag skulle gärna göra det. Men jag skulle fortfarande återvända till Beady Eye och Noel skulle återgå till sin grej. Vi kunde begrava stridsyxan för ett ärevarv. 

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro