ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu vill män också fixa sitt utseende

Peter Löwendahl-Nyrén · 4 Okt 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011
– Folk ser faktiskt inte det, säger Pierre Thomas om att han fyllt ut sina läppar. Bara vissa kompisar och vänner ser det, det är roligt tycker jag att lite syns, det är ju det som är vitsen också. 

– Folk ser faktiskt inte det, säger Pierre Thomas om att han fyllt ut sina läppar. Bara vissa kompisar och vänner ser det, det är roligt tycker jag att lite syns, det är ju det som är vitsen också.  Foto: Stig Almqvist


klar

Artikellänk är kopierad

Yngre, snyggare och piggare.Det är idealet allt fler män försöker uppnå på konstgjord väg.Skönhetsindustrin riktar sig nu alltmer mot män – och inte bara med hudkrämer och hårgelé. Hårfästet ska sänkas, påsarna under ögonen ska bort och valkarna runt magen ska sugas. Pierre Thomas, 34, har två gånger sprutat in restylane, en utfyllande vätska som efter ett par månader försvinner ut i kroppen, i läpparna.– Jag tycker att det är väldigt bra eftersom jag inte vill ha något för alltid, men inför en fest eller stor högtid kan man göra det, säger han.Förutom honom själv är det bara hans närmste vänner som märkt att han sprutat läpparna, det är också ett par av dem som själv har gjort olika behandlingar, både kirurgiska och enklare.Du har gjort två sådana här behandlingar, varför?– Jag jobbar själv med människor, man har stora krav på sig att man ska se bra ut. – Man känner sig snyggare.På Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg har man märkt av det ökade intresset. Allt fler människor ringer och vill genomföra någon form av behandling eller få ett ingrepp utfört.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Löwendahl-Nyrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro