ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu vill SL lyssna på ungdomarna

Anders Göransson · 30 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Det behövs papperskorgar i tunnelbanevagnarna, inte bara på perrongerna, tycker Emma Grundell, 17. Ann Gillkvist, 17, Robbin Grelsson, 17, och Simon Janlöv, 18 tycker både bu och bä om SL-trafiken. – Det är för mycket förseningar på pendeln, säger Ann
Det behövs papperskorgar i tunnelbanevagnarna, inte bara på perrongerna, tycker Emma Grundell, 17. Ann Gillkvist, 17, Robbin Grelsson, 17, och Simon Janlöv, 18 tycker både bu och bä om SL-trafiken. – Det är för mycket förseningar på pendeln, säger AnnFoto: Urban Brådhe

SL ska bli bättre på att lyssna på synpunkter från de unga. I särskilda ungdomsråd ska diskussioner föras om hur framtidens kollektivtrafik ska se ut.– Barn och ungdomar är viktiga resenärer som vi ska lyssna särskilt till. De kan berätta för oss hur vi kan förbättra vårt arbete, säger SL:s ordförande Christer G Wennerholm (m).

Vid gårdagens styrelsemöte beslutades också om ett ultimatum till företaget ERG som ska leverera det kraftigt försenade nya biljettsystemet, SL Access.– Den 19 februari är slutdatum. Antingen finns en lösning på plats den dagen eller så häver vi avtalet, säger Wennerholm.

I ett annat ärende beslutade styrelsen att SL också ska satsa  på att få fler övervakningskameror och att öka antalet tunnelbanepolisen.                  

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro