ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ny 3D-kamera från Fuji kan filma i hd

Aron Andersson · 17 Aug 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

Foto: Fujifilm


klar

Artikellänk är kopierad

Nu ryms 3 D-kameran i din ficka. Fuji har släppt en kompaktkamera som fångar omgivningen i 3 D – och hd.Från Fuji kommer nu en ny kompaktkamera, med två linser, och två sensorer. Kameran har fått namnet Finepix Real 3 D W3 och kommer från och med september finnas att köpa för ungefär 5 500 kronor.Redan förra året kom första modellen av kameran, men först nu klarar den av att filma i 720p, det vill säga hd. Dessutom är den inte mycket dyrare än vad än vanlig digitalkamera var för något år sedan.Kameran har en mini HDMI-utgång så att de som har en 3 D-tv hemma kan se på sina klipp och bilder direkt på tv-skärmen.

De två sensorerna har 10 megapixel vardera. Skärmen på kameran är 3,5 tum stor och kan visa bilderna i 3 D utan att du behöver några glasögon.

Kameran kan även ta vanliga bilder och ändrar läge genom ett knapptryck. Då kan kameran dessutom ta två bilder samtidigt, en med vidvinkel och en med telezoom.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro