ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ny dejtingapp – endast för dig som älskar bacon

Joel Linde · 21 Sep 2015
Uppdaterad 21 Sep 2015
Appen vänder sig exklusivt till baconälskare.

Appen vänder sig exklusivt till baconälskare. Foto: Oscar Mayer


Det finns en hel uppsjö av olika dejtingappar, många med ganska smala nischer så som hög utbildningsnivå eller inkomster över en miljon om året. Nu finns det ännu en, för dig som verkligen älskar bacon.

klar

Artikellänk är kopierad

Det finns digitala dejtingtjänster som vänder sig till många specifika målgrupper, men den här tjänsten kanske är lite väl nischad, eller vad tycker du?

Sizzl (som betyder fräsa) är appen för baconälskare, och när du skapar din profil får du svara på frågor som vilken typ av bacon du älskar mest och hur du föredrar din bacon. En viktig utslagsfråga är: ”Om du var på en dejt och det blir en baconskiva över, vad gör du?

Tar den, så klart.

Ger bort den, generöst.

Delar den.”

LÄS MER
Studie: Därför blir du beroende av Tinder

Och precis som med appen Tinder använder sig Sizzl av GPS för att få en uppfattning om hur nära dina eventuella bacondejter befinner sig. Appen har inte helt överraskande skapats av en stor amerikansk köttleverantör, Oscar Mayer, och kommer att finnas tillgänglig i sex månader.

LÄS MER
Forskare har upptäckt en ny sorts alger – som smakar precis som bacon
klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro