ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ny dejtingapp låter vännerna bestämma

Linnéa Borgert · 27 Jul 2017
Uppdaterad 27 Jul 2017
Den nya dejtingappen Youviame låter vännerna bestämma.

Den nya dejtingappen Youviame låter vännerna bestämma. Foto: Alamy


Är du trött på att dina kompisar bara träffar idioter? På den nya dejtingappen Youviame kan du para ihop din vän med någon – och bestämma vad de ska göra på första dejten.

klar

Artikellänk är kopierad

I dag finns det otaliga sätt att hitta kärleken på, eller något mer casual om så önskas.  I dag lanserades den nya dejtingapp Youviame i Sverige. En app som är till för både den som vill träffa någon och för den som vill agera matchmaker.

Den som är matchmaker kan para ihop sina singelvänner, och om båda tackar ja blir det upp till matchmakern att bestämma vad de ska hitta på under sin första dejt.

Isabelle Edlund, grundare av Youviame, tror att det kan bli fler lyckade dejter om en gemensam vän har ett finger med i spelet.

– Innan dejtingappar blev en naturlig del av singellivet hittade många kärleken bland sina gemensamma vänner. Genom att skapa en app baserat på detta beprövade koncept hoppas vi att fler kan hitta rätt i dejtingdjungeln, säger hon i ett pressmeddelande.

Appen finns i App store.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnéa Borgert
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro