ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ny karaokebar ska locka folk till förorten

Emma Björkman · 1 Okt 2013
Uppdaterad 2 Okt 2013

Inte bara artister kommer ta ton på Tele 2 Arena. I nöjesmeckat Tolv öppnar en karaokebar som som ska få sångsugna att vallfärda till förorten.

klar

Artikellänk är kopierad

Carlan Snygg är creativ director på Familjen Ahlbom Restauranger, vars senaste satsning är en karaokebar i förorten.
Carlan Snygg är creativ director på Familjen Ahlbom Restauranger, vars senaste satsning är en karaokebar i förorten.

En trappa upp från gatuplan i Tolv, nöjessatsningen under Tele 2 Arena vid Globen, ligger lokalerna till den nya karaokebaren vars namn är ett påhittat japansk tecken som uttalas ”Oche”.   – Vi vill lägga designnivån högre jämfört med andra karaokebarer och tar oss an det här som om vi hade öppnat en nattklubb. Vi vill göra det till en helhetsupplevelse att sjunga karaoke, säger Carlan Snygg, creative director på Familjen Ahlbom Restauranger. Den 26 oktober kommer de första gästerna kunna greppa mikrofonerna i de sju karaokerummen. Tre rum kommer att rymma fler än tio personer och de fyra andra kommer att ta upp till tio personer.  Carlan Snygg berättar att de blandat till en särskild nyans av rosa till färgsättningen och att Japan stått som inspiration för inredningen. En av toaletterna är dessutom importerad från Japan och utrustad med olika finesser. – Poddarna är i glas men man kan dra för fönstren om man inte vill att alla ska se när man sjunger, säger Carlan Snygg. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro