ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ny kropp hittad vid campingplats

TT · 17 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Polisen har spärrat av området där kroppen hittades. 

Polisen har spärrat av området där kroppen hittades.  Foto: Stig Almqvist


klar

Artikellänk är kopierad

En man har hittads död i Huddinge söder om Stockholm. En förundersökning om mord alternativ grov misshandel har inletts.-Vi vet inte vad mannen dött av, men alltid när vi inte direkt kan avgöra dödsorsaken inleds en förundersökning, säger Stockholmspolisens talesman Björn Engström, till TT. Han kan inte svara på om mannen hade synliga skador på kroppen eller om något annat tydde på att han utsatts för brott. Mannens identitet eller ålder är heller inte känd.

Den döde mannen hittades i en bergsskreva.– En möjlighet är att han fallit och dött, men vi vet ännu inte vad som ligger bakom, säger Mats Nylén, presstalesman för Södertörnspolisen. För tre och en halv vecka sedan, den 25 juli, hittades en död kvinna i 25-årsåldern i en bergsskreva i samma område som den döde mannen nära Flottsbro camping. Platserna ska ligga cirka en kilometer i från varandra.-Fyndplatserna ligger ungefär hundra eller ett par hundra meter ifrån varandra. Jag kan inte svara på om det finns något samband i nuläget, det är något som utredarna får titta på, säger Björn Engström, talesman för Stockholmspolisens länskommunikationscentral. Polisen har ännu inte kunnat identifiera kvinnan, som inte hade några skador på kroppen.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro