ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ny Macbook i dag om ryktena får bestämma

Aron Andersson · 26 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Envisa rykten säger att en ny Macbook ska släppas redan i dag.

Envisa rykten säger att en ny Macbook ska släppas redan i dag.


klar

Artikellänk är kopierad

RYKTEN. I dag kommer kanske en ny Macbook, och ett paket för utveckling av program till Iphone. Ryktena går heta runtom på nätet. Tidigare hade de stora Apple-beundrarna siktet inställt på söndagen då en Linkin’ Park-medlem avslöjat på sin blogg att bandet skulle uppträda på ett Apple-event.

Inget nytt släpp inträffade dock i helgen men nu har förhoppningarna än en gång trissats upp. Denna gång är det Appleinsider, en notorisk sida för Applerykten, som avslöjat att serienummer för tre nya Mac-datorer dykt upp i butikernas inventeringssystem. I samband med de nya siffrorna uppgavs tre olika priser som matchar vad Macbook pro-datorerna kostar i dag.

Senare uppgifter och källor motsäger dock det som tidigare uppgetts och hävdar att det inte alls är nya Macbook Pro det rör sig om utan vanliga Macbook som ska uppdateras. Nya prisuppgifter som snarare pekar på detta har sedan dykt upp.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro