ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ny sajt har tv-serierna innan de sänds i Sverige

Kristoffer Rengfors · 26 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En ny portal för tv-serier på nätet har öppnat. Sling.com är ett projekt lanserat av tillverkarna bakom Slingbox, apparaten som låter dig titta på dina tv-kanaler i mobilen eller på datorn.På Sling.com sänds flera populära amerikanska tv-program som NCIS, 24, Gossip Girl och Saturday night live före de kommer till Sverige.Sling är annars mest kända för Slingbox, som är en apparat som gör det möjligt att sända sina tv-kanaler hemifrån till en mobiltelefon eller dator. Med en slingbox kan man exempelvis skicka sina tv-kanaler till datorn på jobbet över internet. På Sling.com finns även ett socialt nätverk där tittarna sätter betyg på tv-program och lämnar rekommendationer och varningar till andra tittare. För den som gillar att gotta sig i material som inte sänds på tv längre finns mycket att välja på hos Sling.com. Bland annat sänds klassiska serien Mac Gyver. Innehållet till sajten levereras av Hulu, som är en gemensam plattform för tv-bolagen NBC och Fox, men även från andra bolag som CBS, BBC America och flera humorsajter på nätet.

Programmen kan än så länge inte ses av tittare i Europa, om inte någon mjukvara som lurar sajten att datorn har ett amerikanskt IP-numret används, exempelvis Hotspot Shield.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro