ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ny undersökning: Därför ska du checka in på hotell med din älskling

Julia Kimell · 24 Nov 2015
Uppdaterad 26 Nov 2015
Det är mysigt att bo på hotell, och för många par blir det ett tillfälle för extra ostörd intimitet.

Det är mysigt att bo på hotell, och för många par blir det ett tillfälle för extra ostörd intimitet. Foto: Alamy


Ditt sexliv blir troligen bättre i en hotellsäng. Statistik från 11 länder visar att mexikanerna tänder till rejält medan tyskarna upplever den minsta förbättringen. Svenskarna då? De tycker partnern blir bättre än vad de själva blir.

klar

Artikellänk är kopierad

Är du tveksam till att boka in det där romantiska avbrottet i vardagen? Då kanske den nya statistiken från HotelTonight kan guida dig rätt till rätt beslut.

I deras enkät avslöjar 2 200 människor från elva utvalda länder sina intima hotellvanor under de senaste tre åren. Resultaten visar tydligt att de blir bättre älskare när de är på hotell. Nya omgivningar är smörjmedel för romantiken när störningsmoment som familjemedlemmar, barn och grannar elimineras.

►LÄS MER:  Daniela och hennes bebis placerades i slitet hotellrum

– Vår undersökning visar tydligt att en hotellvistelse gör så att du och din partner kan slappna av och komma i stämning när ni får njuta av nya intryck. Var ni än är i världen är en natt på hotell det enda som behövs för att sätta krydda på tillvaron, säger Tomas Mendoza, Storbritanniens chef över HotelTonight, till Dailymail.

72 procent av mexikanarna tyckte att deras kärleksakt – som i snitt varade i 49 minuter – blev bättre under hotellvistelsen. Något som ska ha gjort dem mer äventyrliga. Men bara 14 procent av tyskarna såg en förbättring mellan lakanen.

►LÄS MER: Ny studie: Träning kan ge sexuell njutning

Svenskarna rapporterar det nästsämsta njutandet av alla elva länder: blott 18 procent tycker de blir bättre älskare på hotell. Däremot är det något fler, 24 procent, som tycker att partnern blir bättre. Den svenska akten pågår i snitt 33 minuter – vilket ger en delad tredjeplats i ligan där mexikanerna är i solklar topp med 49 minuter och spanjorerna i botten med ynka 22 minuter.

klar

Artikellänk är kopierad

Julia Kimell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro