ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya appar hjälper dig att skapa ett fejk-förhållande

Tobias Berg · 31 Jan 2015
Uppdaterad 31 Jan 2015
Apparna ger dig det mesta du behöver för att simulera ett förhållande på sociala medier.

Apparna ger dig det mesta du behöver för att simulera ett förhållande på sociala medier. Foto: Allover press


klar

Artikellänk är kopierad

Med hjälp av bilder, sms och röstmeddelande ger apparna dig ett möjligheten att fejka ett förhåålande och visa upp det på sociala medier.

Pressen på att vara i ett förhållande kan vara stor och för den som inte har tid eller lust att träffa någon eller bara inte hittat rätt person kan tjat från familj och vänner om varför ”du inte kan hitta någon” vara uttröttande. Nu finns de dock en enkel, om än något oärlig, lösning på det problemet. Apparna ”Invisible Girlfriend” och ”Invisible Boyfriend” låter dig nämligen skapa en påhittad partner med tillhörande ”bevis” för att du ska kunna visa upp ditt nya ”förhållande”.

För 24,99 dollar erbjuder tjänsten dig 100 sms, 10 röstmeddelanden och en handskriven lapp från din nya partner. Enligt appens hemsida är tanken att tjänsten ska  ”ge dig verkliga och sociala bevis för att du är i ett förhållande – även om du inte är det – så att du kan återgå till att leva ditt liv på dina egna villkor.

– Vi tittar på att skapa både dyrare och billigare paket när vi lär oss vad användarna vill ha, säger en av skaparna Kyle Tabor till Betabeat.com.

Bilderna som används hämtar appen från en bildbank där användare själva kan lägga upp selfies för att hjälpa andra. Apparna hjälper dig också att ta fram en bakgrundshistoria för din nya partner och hur ni träffades för att göra förhållandet mer trovärdigt. Än så länge är tjänsten dock bara tillgänglig i USA och Kanada men enligt hemsidan så planerar man på att expandera till fler länder.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Berg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro