ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya dödsfall i stormens spår

Metro · 6 Dec 2013
Uppdaterad 6 Dec 2013

klar

Artikellänk är kopierad

En 16-årig flicka dog i Hurva utanför Eslöv när hon vid 18-tiden blev påkörd av två bilar på E22, rapporterar Aftonbladet.se.

Flickan blev påkörd av en bil då hon skulle gå över vägen för att komma till en busshållplats. Räddningspersonalen påbörjade återupplivningsförsök på plats, men hennes liv gick inte att rädda.

Strax utanför Östhammar fick fyra personer föras till sjukhus sedan en länsbuss kört i diket strax efter klockan sju på fredagskvällen, skriver Upsala Nya Tidning på nätet.

LÄS MER:  Flicka dog i skånsk trafikolycka

LÄS MER:  Fyra skadade i bussolycka

En äldre kvinna hittades på fredagsmorgonen död på Sollerön i Mora. 

På eftermiddagen konstaterades att kvinnan avlidit. Mora brandkår skriver följande på sin Facebooksida: "Både brandkår och ambulans tillkallades, hennes liv gick dock inte att rädda."

Det är fjärde svenska dödsoffret som konstaterats i stormens spår. En man i Älmhult hittades på morgonen död sedan ett träd fallit över honom. 

Sökandet efter de två män som på torsdagen föll överbord från ett fartyg utanför Ystad har avbrutits, och enligt Sjöfartsverket antas männen ha avlidit.

LÄS MER: Varning för översvämning – extremt höga vattennivåer

LÄS MER: Flera döda i stormens Europa

LÄS MER: Expert: Trams att döpa stormar

LÄS MER: Sökinstatsen i Ystad avbruten

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro