ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya filmer från brutal mc-skjutning – 177 gripna med 480 vapen

Joel Linde · 30 Okt 2015
Uppdaterad 30 Okt 2015

Foto: Scanpix


I maj i år inträffade en brutal uppgörelse mellan två stora mc-gäng i Texas, USA. Nu har övervakningsfilmerna från händelsen släppts – och det är som hämtat ur en film. Varning för starka bilder.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i maj i år som två motorcykelgäng hamnade i en våldsam skjutning på en restaurang – mitt på ljusa dagen. Polisen hade kännedom om att någon form av uppgörelse skulle äga rum och höll sig i närheten, men de hade inte kunnat förutse vad som faktiskt hände.

Inne i restaurangen satt gänget Waco Cossacks från Texas, när medlemmar ur rivalgänget Bandidos körde fram till restaurangen. Övervakningsfilmerna från händelsen har precis släppts och det som utspelar sig är som hämtat ur en film.

►LÄS MER: Polisen ber mc-gäng sluta fred

Total panik utbrister bland restaurangens anställda och övriga gäster, och till slut även bland gängmedlemmarna i restaurangen. Flera av dem drar vapen och börjar skjuta. Vissa börjar slåss med bara nävarna och andra släpar sina livlösa vänner över golvet.

Uppgörelsen slutar med nio döda och 177 gripna. Polisen beslagtog även 480 vapen. Däremot har ingen ännu åtalats för mord eftersom det inte har kunnat fastställas vem som skjutit vem, rapporterar CNN, som även visar övervakningsfilmerna.

►LÄS MER: Höjd säkerhet efter dödligt mc-bråk

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro