ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya hårtrenden: Loreenluggen

Caroline Sandström och Viktor Bentz · 31 Maj 2012
Uppdaterad 1 Jun 2012
Nya hårtrenden: Loreenluggen

Nya hårtrenden: Loreenluggen


Vårens och sommarens frisyr-trender har fått ett tillskott: Eurovision-vinnaren Loreens långa och tjocka lugg. På frisersalongerna kommer kunder in för att klippa till den vinnande frisyren.

klar

Artikellänk är kopierad

Först tog hon över Växjö, sedan Globen och i helgen lade hon Baku och hela Europa för sina fötter. Här hemma i Sverige hyllas hon som en hjältinna. Nu verkar det bara vara en tidsfråga innan Loreenkopior befolkar gatorna. Den vildvuxna frisyren har blivit en snackis.

– Många pratar om hennes frisyr, den är riktigt cool. Hon har ju så mycket hår. Folk kommer in och frågar efter hennes lugg och tycker den är snygg, säger kändisfrisören Bobby Onducu.

Men det långa, tjocka håret och luggen som går hela vägen till ögonen är inte för alla. Och inte optimal för årstiden.

– Jag försöker undvika att klippa lugg på mina kunder på sommaren. Den ligger i ögonen, man blir inte solbränd i pannan och det blir varmt och svettigt, säger Bobby Onducu.

Dessutom kräver frisyren en speciell stil – och engagemang, menar kändisfrisören. För att lyckas med Loreens hår måste man ha naturligt tjockt hår, eller löshår.

– Hon måste ha löshår för att få till sin frisyr. Men det är mestadels hennes eget, säger Bobby Onducu.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Sandström och Viktor Bentz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro