ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya i REA: Rachel och Annika

metro · 20 Maj 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Rachel och Annika.
Rachel och Annika.Foto: Scanpix

Den 21 september går startskottet för höstens show med REA på Hamburger Börs. Männen i ensemblen, Anders Lundin, Andreas Nilsson och Jan Åström, har alla varit med sedan starten år 2000. Men kvinnorna  byts med jämna mellanrum ut. I år är det Rachel Mohlin och Annika Andersson som ska komplettera de gamla veteranerna.

KÄND FRÅN TV Rachel Mohlin är skådespelare och komiker känd från SVT:s humorserie ”Kvarteret Skatan” och långköraren ”Vänner och fiender”. Men det är erfarenheten som imitatör i P 3:s ”Deluxe” som Rachel lär ha mest nytta av när hon ska stå på krogscenen för första gången. Även för skådespelaren Annika Andersson är krogscenen en ny plattform, men ”Sveriges roligaste kvinna” lär dra ner skrattsalvorna där precis som hon gjort i TV 4:s ”Timeout” och ”Hon och Hannes”.

ELAKA IMITATIONER REA har hyllats av recencenterna, men har kritiserats för att köra alltför mycket med elaka imitationer. – Vi måste vara innovativa och därför blandar vi in nya ingredienser i showen som video, sceneffekter och roliga samtidsfenomen, säger regissören Hans Marklund. Anna-Klara Engqvist [email protected]

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro