ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya Ipad är världens bästa surfplatta

Aron Andersson · 27 Mar 2012
Uppdaterad 28 Mar 2012

När det visade sig att 4 G inte fungerar till svenska Ipad grät landets Appleälskare. Men det förändrar ingenting: Nya Ipad är världens bästa surfplatta.

klar

Artikellänk är kopierad

Okej, är skärmen så bra som alla säger?Ja. Men inte apparna på den. Ännu. Det är tydligt att webben inte är gjord för så här hög upplösning, och flera apputvecklare har inte hunnit ställa om. Men det lär det bli ändring på rätt snart.

Men vilket 4 G-fiasko, jag har hört att det inte ens fungerar här?Det är en mindre katastrof, ja. När beskedet kom hördes ett svagt knarrande från alla svenska Appleälskares hjärtan, som kollektivt gick itu. Men plattans fördelar, och de trots allt höga turbo-3 G-hastigheterna, uppväger denna nackdel.

Så jag bör inte titta på alternativ från Samsung eller Asus i stället?Om du vill ha lite större frihet vad gäller filformat så kanske, eller om du vill åt det fysiska tangentbordet på Transformer Prime. Men om du absolut, ovillkorligen måste ha en bättre surfplatta än varenda jäkel i rummet? Acceptera inga substitut.

Men vad ska jag ha den till? Det är det bästa sättet att prenumerera på internationella tidskrifter. Det är en grym bildbehandlare för fotografer på språng. Det är en fin kamrat i tv-soffan, en rolig leksak för barnen och ett snabbtåg in i framtiden som du håller på att missa.

I en mening?Världens bästa surfplatta.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro