ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya produkter från Apple nästa vecka

Gustaf Eriksson · 15 Okt 2013
Uppdaterad 15 Okt 2013
Nya produkter från Apple nästa vecka

Nya produkter från Apple nästa vecka Foto: TT


På tisdag kan Apple släppa nya Ipad. Då håller it-jätten ett evenemang i San Francisco. På inbjudan står det kryptiskt: "We still have a lot to cover."

klar

Artikellänk är kopierad

Det har tisslats och tasslats länge. Men på tisdagskvällen kom inbjudan till särskilt utvalda journalister som bekräftar att Apple kommer att presentera nyheter nästa tisdag, den 22 oktober. 

På det färgglada inbjudningskortet skriver det hajpade jättebolaget att: "We still have a lot to cover." Det tolkas som att flera nya produkter kommer att släppas under kvällen. 

Exakt vad som kommer att presenteras är okänt. Men det spekuleras om en femte generations Ipad, nya Macbooks och Mac Minis. Apple kan också komma att lansera operativsystemet OS X Mavericks.

Brittiska Metro rapporterar att den nya Ipad-modellen väntas bli lättare och tunnare. Plattan kan också komma att vara utrustad med fingertrycks-läsare och en ny 64-bitsprocessor, som båda finns i nya Iphone 5S.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro