ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya säsongen kan bli så mycket bättre

Johan Kellman Larsson · 26 Okt 2011
Uppdaterad 26 Okt 2011
Artisterna som medverkar i säsongens ”Så mycket bättre”: Lena Philipsson, 45, Eva Dahlgren, 51, Jason ”Timbuktu” Diakité, 36, Tomas Ledin, 59, Laleh Pourkarim, 29, Martin ”E-type” Eriksson, 46, och Mikael Wiehe, 65.

Artisterna som medverkar i säsongens ”Så mycket bättre”: Lena Philipsson, 45, Eva Dahlgren, 51, Jason ”Timbuktu” Diakité, 36, Tomas Ledin, 59, Laleh Pourkarim, 29, Martin ”E-type” Eriksson, 46, och Mikael Wiehe, 65. Foto: Linus Hallsénius / TV4


Kan TV 4 upprepa fjolårets braksuccé? Så mycket bättre” hade 1,5 miljoner tittare per program i snitt i fjol. På lördag är programmet tillbaka med en rad nya folkkära artister.

klar

Artikellänk är kopierad

På lördag är myspysiga ”Så mycket bättre” tillbaka – programmet där ett kamerateam följer sju folkära artister som lever ihop under nio dagar och tolkar varandras hitlåtar.

Årets medverkande är en potpurri av Melodifestivalvinnare, hip-hoppare, folksångare med rättvisepatos – och en eurodance-profil. – Eva (Dahlgren) var den enda som jag kände lite, och jag och Jason (Diakité) hade många gemensamma bekanta visade det sig, berättar Martin ”E-type” Eriksson.

”E-type” berättar vidare för Metro, med glimten i ögat, att Tomas Ledin och Eva Dahlgren haft någon typ av pappa- och mammaroll i gänget medan Lena Philipsson fungerat som ”äldsta dottern”. Martin, Jason och Laleh, har varit ”kidsen” i gänget. – Det var rätt nervöst veckorna innan inspelningen började. Att tolka så många duktiga musikers låtar inför stor publik ... klart man blir lite skakis. Men det gick superbra faktiskt, jag är grymt nöjd.

I DN jämförde Eva Dahlgren nyligen sommarens inspelningar med fånglägret ”Guantanamo”, på grund av att det var så intensivt. ”E-type” håller med om att det var tufft. – Jag skulle jämföra det med lumpen, snarare (haha). Vi höll på mellan klockan 07 och 02 varje dag. Det var bland det tuffaste, men samtidigt roligaste, som jag gjort.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro