ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya SD-ledaren – hatsajtens tipsare”

Karolina Skoglund · 27 Nov 2014
Uppdaterad 27 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Länge har Sverigedemokraterna förnekat samröre med sajten Politiskt Inkorrekt. Nu erkänner Jimmie Åkessons ersättare att så inte är fallet. 

Sverigedemokraterna har länge förnekat samröre med den nu nerlagda sajten Politiskt Inkorrekt, som var en förlaga till Avpixlat. Nu är motsatsen bevisad, avslöjar Nyheter24. Och det är självaste Mattias Karlsson, som vikarierar för Jimmie Åkesson som partiledare, som haft samröre. Han har nämligen själv tipsat sajten vid flera tillfällen, vilket Nyheter24 nu kan visa dokumentation på.

Bland annat har han skickat ett mejl med en inbjudan till att då se Sverigedemokraternas nya valfilm. Ett annat mejl till hatsajten har rubriken ”Hotelse mot kvinnlig SD-kandidat i Malmö”. 

​– Jag jobbade med pressfrågor då och vi skickade ut information till de nyhetskanaler som var intresserade av oss och som vi trodde skulle kunna sprida vår politik. Det var flera hundra olika adresser, säger han till Nyheter 24.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro