ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya spel direkt från Viagame

Aron Andersson · 22 Okt 2012
Uppdaterad 22 Okt 2012
Viagame

Viagame


klar

Artikellänk är kopierad

Efter en ganska lyckad satsning med Viaplay har MTG nu valt att göra samma sak för spel. I dag lanseras tjänsten Viagame, som är en digital nätbutik för dataspel.

Idén är inte särskilt revolutionerande, det är ungefär samma affärsidé som Valve arbetat med i tjänsten Steam under några år, med stor framgång. Av sajten att döma är Viagame inte riktigt i samma ambitionsnivå som Steam, men att det finns pengar att hämta här är ingen hemlighet.

Enligt beskrivningen ska det gå att köpa de ”allra bästa och senaste spelen för direkt nedladdning till din PC eller Mac”. Sajten som öppnas i dag är följaktligen fullmatad med över 1 000 titlar, där många av höstens stora släpp finns med.

Att köpa ett spel går relativt enkelt, det går att betala med kort eller via nätbank, och även rabattkoder fungerar lika bra. Sedan laddas spelet ner från webbläsaren. Den som vill testa själv kan börja med något av spelen som finns på rea, till exempel ”Grant Theft Auto: San Andreas” för 19 kronor eller ”Fifa 12” för 99 kronor.

Här hittar ni tjänsten.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro