ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya uppgifter från Petzälls hackade Twitter

Tomas Lundin · 26 Okt 2011
Uppdaterad 26 Okt 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Under tisdagen spydde Sverigedemokraten William Petzälls Twitter-konto ut uppgifter om partimedlemmar och lösenord till journalister.

Nu skickas nya meddelanden ut från Petzälls twitterkonto, som fortfarande verkar vara i händerna på hackaren. William Petzäll vårdas just nu på behandlingshem och ska inte ha tillgång till varken dator eller telefon.

Den förmodade hackaren lovar "Nya avslöjanden i dag" och har redan avslöjat administratörs-lösenordet till sajten Bloggtoppen.se, sajten som fått över 90 000 av sina användares avnändarman, mejl och lösenord utlagda på nätet. 

"Bloggtoppen.se inloggning var admin och lösenord admin så stor säkerhet hade sajtägaren.", twittras det i Petzälls namn. En person med användarnamnet "sc3a5j" på forumet Flashback har länkat till  inloggningsuppgifter till bloggtoppen och ytterligare ett 50-tal sajter ända sedan i augusti i år.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro