ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya uppgifter: Kvinna anträffad död i Örebro – hittades vid motorvägen

Sofia Clason · 20 Maj 2018
Uppdaterad 20 Maj 2018
Polisen inledde en teknisk undersökning på platsen kvinnan hittades.

Polisen inledde en teknisk undersökning på platsen kvinnan hittades. Foto: IBL


Under lördagseftermiddagen anträffades en död person i Örebro. Polisen kan nu bekräfta att det rör sig om en kvinna och att kroppen hittades i området där försvunna Lena Wesström, 45, bor.

klar

Artikellänk är kopierad

Vid klockan 14.33 anträffade privatpersoner en död person i området Hjärsta i Örebro. Ambulans och polis larmades till platsen, där en teknisk undersökning inleddes, skriver polisen på sin hemsida.

Jens auf der Heide, vakthavande befäl vid polismyndigheten i Örebro, kan nu bekräfta att kroppen hittades vid motorvägen, i samma bostadsområde som försvunna Lena Wesström bor.

Jens auf der Heide bekräftar också att det rör sig om en kvinna som hittats, men kan inte säga något mer gällande identifikation.

– Jag har inga kommentarer i övrigt. Kroppen skickades till Linköping för en rättsmedicinsk undersökning, säger Jens auf der Heide till Metro.

I nuläget finns ingen brottsrubricering gällande den anträffade kvinnan, men polisen misstänker brott.

Vad det gäller sökandet efter försvunna Lena Wesström, 45, vill polisen fortfarande ha in tips.

– Den förundersökningen lever vidare. Det går inte att knyta att de här två hör ihop för närvarande, säger Jens auf der Heide.

Området där kvinnan hittades är fortsatt avspärrat. Under dagen kommer man att slutföra en tekniska undersökning på platsen.

klar

Artikellänk är kopierad

Sofia Clason
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro