ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nya utmanaren om bussresenärerna till Arlanda

Clarence Frenker · 18 Feb 2014
Uppdaterad 18 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm får en ny utmanare om busstrafiken till och från Arlanda. Med ett utlovat biljettpris till hälften av konkurrenternas. – Det är jättespännande, säger Peter Henricson, vd för Strömma buss.

Bolaget vill vara med och slåss om kunderna på allvar och utlovar därför biljettpriser långt under konkurrenternas.

En vuxenbiljett ska som mest kosta 49 kronor och den som bokar online ska som billigast kunna få en biljett för en krona, enligt företaget själva.

– Det är jättespännande. Vi hoppas kunna göra det här på ett alldeles utmärkt sätt och vara en bra leverantör till vår kund, säger Peter Henricson, vd för Strömma buss som fått i uppdrag att köra bussarna via bolaget Interbus.

Enligt företaget ska bussarna, som är utrustade med wi-fi och eluttag, gå dygnet runt mellan Arlandas samtliga terminaler och Cityterminalen i Stockholm med över 80 dagliga avgångar.

– Det är inte vi som sätter priserna, vi har fått en order om hur vi ska köra bussarna och kör därefter. Vi har ett avtal under en uppstartsperiod och går det här jättebra hoppas vi att det ska förlängas, säger Peter Henricson.

klar

Artikellänk är kopierad

Clarence Frenker
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro