ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nyårskaos på Icas hemsida: Måste göra efterrätt – får panik

Emmelie Wallroth · 31 Dec 2015
Uppdaterad 31 Dec 2015

Foto: Skärmdump Ica.se/Facebook


På självaste nyårsafton råder det panik på Icas Facebooksida. Matjättens sökfunktion på hemsidan ligger nämligen nere – och stressade nyårsfirare kommer inte åt sina recept.

klar

Artikellänk är kopierad

Mitt under den rådande nyårsmiddagstillagningen har Ica problem med sin hemsida. Till och från går det inte att söka på sajten och många som söker på recept till sina tilltänkta nyårsrätter får besviket kämpa förgäves.

”Kommer vi alls att kunna utnyttja ICA.se mer under 2015?”, skriver en person på matjättens Facebooksida.

►LÄS MER: Hummer och plankstek – populär nyårsmat

”Hjälp! Ni har tekniskt fel på er hemsida och vi söker ert recept på ’Lyxig hummersoppa med pecorinogratinerad toast’. Hummern är rensad och klar men nu kommer vi inte vidare”, skriver en annan.

”Ska sätta igång och göra efterrätten till ikväll utifrån ett recept från er men kommer inte in på er sida! Eller jag kommer in men det ser ut såhär när jag söker... Får lite smått panik då den ska stå några timmar i kylen.”

►LÄS MER: Paret söker nyårssällskap – på Blocket

– Det är ett hårt tryck på sajten när många är inne och söker samtidigt, och stundvis är det svårt att komma fram till recepten, säger Emelie Ericson, pressansvarig på Ica, till Metro.

De jobbar just nu på att försöka lätta på trycket på hemsidan.

– Man får försöka söka igen lite senare.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro