ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nyblivna farmor Silvia: Jag går på moln

Ida Gustafsson · 19 Apr 2016
Uppdaterad 19 Apr 2016
Drottning Silvia är nu inte bara mormor åt fyra barn utan även farmor åt en nyfödd liten pojke.

Drottning Silvia är nu inte bara mormor åt fyra barn utan även farmor åt en nyfödd liten pojke. Foto: TT


Drottning Silvia var på en konferens i FN-skrapan i New York när hon fick beskedet att hon blivit farmor för första gången. Jag är så glad verkligen!”.

klar

Artikellänk är kopierad

Drottningen var inbjuden till FN för att invigningstala om hur unga kan bryta drogmissbruk. Mitt under mötet gestikulerade en person att ”det var på gång”, berättar hon för Aftonbladet och Expressen som är på plats. 

– Farmor för första gången, det är otroligt. Jag är så glad verkligen!LÄS MER: Carl Philip: Det blev en liten kille 

Hon berättade att hon blev väldigt nervös och att ”det var lite svårt att koncentrera sig”. När kvällstidningarna pratar med drottningen avslöjar hon att hon inte fått en bild på den nyfödda än. 

– Jag har inte sett någonting, jag satt fast i konferensen! Jag brukar inte ha telefon med mig när det är konferens, så det har jag inte gjort. Jag går på moln nu, men har ingen information. 

Hon avslutade med att säga att hon ville åka hem till Sverige ”så fort som möjligt”. LÄS MER: Statsministern: Önskar dem all lycka 

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro