ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nyfödd flicka hittad i en grop – var levande begravd

Niklas Sandberg · 29 Nov 2015
Uppdaterad 29 Nov 2015
Här i denna grop hittades flickan.

Här i denna grop hittades flickan. Foto: NBC Los Angeles


En nyfödd flicka hittades levande begravd längs med en cykelväg i Compton, Kalifornien i USA under fredagen. Flickan hittades i tid och uppges vara vid god hälsa. Nu söker myndigheterna efter de ansvariga som riskerar att åtalas för mordförsök och vanvård av barn.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i fredags som två kvinnor var ute och gick längs med en cykelväg i Compton, Kalifornien i USA när de hörde ett barn gråta.

Barnet, som var nyfött, hade begravts levande i en mindre grop som hade bildats i asfalten och var delvis täckt med grus och bitar av asfalt, rapporterar NBC Los Angeles.

– Min syster sa att hon hörde ett barn gråta. Det är frustrerande när man har ett nyfött barn som är helt hjälplöst, säger Angela Mount till NBC Los Angeles.

►LÄS MER: Övergivet barn hittades i krubba – hade fortfarande navelsträngen kvar

Räddningstjänst larmades därefter till platsen och efter att ha letat igenom området fann man till slut gropen där barnet låg. Efter att ha tvingats rensa bort delar av asfalt och annan bråte lyckades polisen få ut barnet som var inlindat och kraftigt nedkylt.

Barnet, som visade sig vara en flicka, bedömdes vara mellan 24 och 36 timmar gammalt. Hon fick vård på plats av ambulans innan hon fördes till sjukhuset och uppges nu vara vid god hälsa.

Myndigheterna söker nu allmänhetens hjälp för att få ytterligare information kring händelsen. Personen eller personerna som ligger bakom gärningen riskerar att åtalas för mordförsök och vanvård av barn om det hittas, enligt de lokala myndigheterna.

►LÄS MER: Nyfödd bebis dumpades i container – räddades av polishjältar

klar

Artikellänk är kopierad

Niklas Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro