ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Nyhetsankare fast för rattfylla

John Lindblom · 9 Maj 2011
Uppdaterad 10 Maj 2011

Foto: Scanpix


Fastnade i poliskontroll nära sin arbetsplats. Hade en promillehalt på 0,2. Erkände och får betala 16 000 kronor i böter.

klar

Artikellänk är kopierad

En av Sveriges mest kända nyhetsuppläsare i tv har åkt fast för rattfylleri. Bara några hundra meter från sin nuvarande arbetsplats fastnade den kände tv-mannen i en polis­­kontroll. Den tv-bolagsanställde mannen, som varit anställd på flera olika tv-kanaler, fastnade i en polis-kontroll för drygt fyra veckor sedan i Stockholm. Efter ”avrundning” av det första mätresultatet fastställdes promillehalten till 0,2. Nyhetsankaret har erkänt rattfylleriet via ett strafföreläggande. Han bötfälls med 16 000 kronor i dagsböter plus en rutinmässigt avgift till brotts­offerfonden på 500 kronor. Mannen bötfälls med en promillehalt precis på gränsen men hade något mer vid första mättillfället. På grund av säkerhetsavdraget som alltid genomförs innan fastställande blev promillehalten slutligen  0,2, Metro har försökt nå tv-ankaret för en kommentar.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro