ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nyhetsankaret: Vi måste döda muslimska terrorister”

Linnea Carlén · 14 Jan 2015
Uppdaterad 14 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

"Vi behöver döda dem. Vi behöver döda dem."

Orden yttrades av Jeanine Pirro, programledare för det högerkonservativa amerikanska nyhetsprogrammet Fox News Live, under söndagens sänding. Och personerna hon syftar på är "de radikala muslimska terroristerna".

Efter förra veckans brutala terroristattack i Paris, Frankrike, då 17 människor dog menar hon att det inte längre går att blunda för vad som händer och sker.

”Du är i fara. Jag är i fara. Vi är i krig, och det kommer inte att ta slut”, fortsätter programledaren och den förre detta domaren i en hård och uppviglande ton, som inte helt oväntat väckt starka reaktioner på sociala medier.

En annan del i samma live-sänding gav under tisdagen upphov till både ilska, förbryllade miner och en hel del skämt på sociala medier, något däribland The Guardian rapporterade om.

Det var Steven Emerson, journalist kanalens "expert på terrorism", som bland annat menade att städer i Sverige, Tyskland och Storbritannien helt "tagits över" av muslimer.

Han kallade även staden Birmingham i Storbritannien för "totalt muslimskt", något som fick landets premiärminister David Cameron att kalla honom för en "komplett idiot".

Jeanine Pirro twittrade även ut sina radikala åsikter efter sändningen och slog återigen ett slag för att stoppa vad hon kallar "den politiska korrektheten" och det ökade hotet från radikala islamister:

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro