ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nytt knarklarm: Fem till sjukhus i Sundsvall

Karolina Skoglund · 26 Aug 2014
Uppdaterad 26 Aug 2014

På grund av att en livsfarlig drog spridits i Sundsvall har fem personer förts till sjukhus på bara en dag. Och fler kan det bli. "Det är fullt möjligt att det ligger någon i en lägenhet och dör just nu", säger polisen till Sundsvalls Tidning.

klar

Artikellänk är kopierad

På tisdagen fördes fem personer till sjukhus i Sundsvall, skriver Sundsvalls Tidning. Alla har tagit den livsfarliga drogen spice, som ska ha sålts på busstationen Navet. Nu går polisen därför ut med en varning.

– Det är fullt möjligt att det ligger någon i en lägenhet och dör just nu, säger jourhavande förundersökningsledare Petter Schröder till Sundsvalls Tidning. 

Polisen vet i nuläget inte hur många som fått tag på drogen men de som drabbats ska ha varit i spridda åldrar. Polisen har redan på tisdagskvällen gjort en husrannsakan hos en känd missbrukare som de misstänker kan vara den som ligger bakom, enligt Sundsvalls Tidning. 

– Det finns indicier på att han tillverkat hemma i lägenheten, huruvida det räcker till lagföring vågar jag inte säga. Men vi har i alla fall hittat vad vi tror är roten till den här omgången, säger Petter Schröder. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro