ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nytt mystiskt rånöverfall mot kvinna i Malmö

Jonas Andersson · 30 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Den 47-åriga kvinnan överfölls vid busshållplatsen. Troligen slogs hon ner bakifrån. 

Den 47-åriga kvinnan överfölls vid busshållplatsen. Troligen slogs hon ner bakifrån.  Foto: Klara Leo


klar

Artikellänk är kopierad

NNEDSLAGEN. Malmö skakas av ett nytt mystiskt kvinnoöverfall. Sent på söndagskvällen var den 47-åriga kvinnan på väg att ta bussen vid John Ericssons väg, nära Pildammsparken. Då small det till. Förmodligen blev hon nedslagen bakifrån. Kvinnan hade igår inte kunnat lämna något signalement på gärningsmannen eller gärningsmännen. Hon minns inte vad som hände efter smällen.– Vi ska hålla nya förhör med henne i morgon (läs i dag), säger kriminalkommissarie Håkan Adler.

Överfallet verkar inte ha varit något rån. – Ingenting saknas i hennes handväska, säger Håkan Adler.Kvinnan själv är inte heller känd för polisen sedan tidigare. Med ett sår i huvudet lyckades hon ta sig hem till en bekant som bor i närheten och fick sedan vård på Universitetsjukhuset MAS.

Det finns i nuläget inga vittnen till brottet som rubriceras som grov misshandel. Polisen genomförde i går dörrknackning i området där kvinnan överfölls för att få in uppgifter.Tidigare i somras misshandlades en 55-årig kvinna svårt när hon var på väg hem från en utekväll i Folkets park. Det fallet är fortfarande olöst.

klar

Artikellänk är kopierad

Jonas Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro