ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nytt spel ska lära ut strippdans med Wii

Metroteknik.se · 8 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
En dansare uppträder vid 'Pole-A-Palooza'. En tävling i strippdans i Las Vegas.

En dansare uppträder vid 'Pole-A-Palooza'. En tävling i strippdans i Las Vegas. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Vi det här laget går det redan spela tennis, pingis, bowling och göra armhävningar i Wii-spel. Nu går amerikanska företaget Peekaboo ut med att de ska göra ett stripteasespel till konsolen.Peekaboo tillverkar redan ett stripp-kit med stång och allt. Företaget använder kändisen Carmen Electra i sina reklamkampanjer för paketet.  Carmen Electra kommer inte att leda stripp-spelet till Nintendos konsol. Men att spelet med största sannolikhet kommer att innehålla en utdragbar stripstång skriver Peekaboo på sin hemsida. Hur absurt det än må låta måste man nog ändå räkna Wii-fit som närmaste konkurrent till stripp-spelet. Peekaboo räknar med att spelarna ska använda stripteasestången för att träna och hålla sig i form samtidigt som de övar sina dansrörelser. 

"Striptease-dansklasser dyker upp på gym över hela Europa och USA. Så många kvinnor som letar efter den typ av kropp som de här övningarna ger har det aldrig funnits", skriver Peekaboo på sin hemsida.

klar

Artikellänk är kopierad

Metroteknik.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro