ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nytt uttalande från polisen i Oman: Inget brott misstänks

Gustaf Larsson · 24 Apr 2018
Uppdaterad 24 Apr 2018

Foto: Getty images


Nu har polisen i Oman kommenterat Aviciis bortgång. Återigen säger de att inget brott misstänks ligga bakom hans död.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen i Oman har hittills varit restriktiv i sina uttalanden om den svenska världsstjärnan Tim ”Avicii” Bergling, som hittades död i landet i fredags.

I ett nytt uttalande från polisen, via Oman’s official news agency, fortsätter de att vara återhållsamma i sina kommentarer. Efter deras undersökning har de kunnat fastställa att inget brott misstänks ligga bakom Aviciis död. Undersökningen ska enligt polisen bestått av två obduktioner. Vad han dog har de dock ännu inte offentliggjort.

Det var i fredags som beskedet kom om att EDM-stjärnan Avicii hade hittats död. Hans svenska presskontakt skrev då i ett uttalande:

”Det är med stor sorg vi måste meddela att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, är död. Han befann sig i Muscat, Oman och påträffades död under fredag eftermiddag lokal tid”, skrev Ebba Lindqvist i ett pressmeddelande.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro