ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nyttigt

Nanok Bie · 31 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Ett av de coola skrivbordsunderlägg du kan ladda ner gratis. 

Ett av de coola skrivbordsunderlägg du kan ladda ner gratis. 


klar

Artikellänk är kopierad

Dags att blinga skrivbordet?Tröttnat på hur skrivbordet på din dator ser ut? Den här sajten erbjuder mängder av bakgrundsbilder att ladda ner för att ersätta bilden på skrivbordet. Motiven varierar från satellitbilder på jorden till idolporträtt av artister.

Så hittar du gratis bilder på nätetSätter du ihop en skoltidning, en blogg eller en webbsida? Här är en lista på över 100 sajter där man får ladda ner och använda bilder alldeles gratis.

Så skyddar du datorn från statens spionerText: Du fildelar självklart bara lagliga filer, eller hur? På den här sidan kan du se till att just din dator är rejält krypterad så att varken regeringen eller film- och skivbolagen kan spionera på dina privata (och lagligt) delade filer.

Kan du humma så kan du hitta din låtMidomi är en sajt byggd kring idén att det ska vara lätt att hitta den låt man söker bara genom att sjunga eller nynna en bit av den. Klicka på ”start voice search” och sjung en liten bit av låten du vill hitta och sajten börjar söka.

Tråkigt men skönt spara tryggtDet här är inte världens roligaste tips, men ibland är de tråkiga tipsen de allra bästa. Med ett nät-baserat backup-verktyg som Carbonite går det snabbt att återställa förlorade filer.

Trött på telesäljare? Spärra ditt nummer på nätet!På www.nix.nu håller telesäljarbranschen ett eget register aktivt, och de nummer som finns där får telesäljare inte ringa till. Då bryter de mot marknadsföringslagen och man kan anmäla dem till etiska nämnden för direktmarknadsföring.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILLBAKA TILL HUVUDARTIKELN 

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro