ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Obama-döttrarna får plocka upp hundbajs

Tomas Lundin · 27 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Paret Obama ska göra allt för att döttrarna Sasha, 7, och Malia, 10, inte ska bli bortskämda i Vita Huset. De kommer att få göra en hel del hushållsarbete, bland annat plocka upp efter den utlovade hunden på presidentpalatsets gräsmatta.

– De kommer att få "scoop the poop" (plocka upp bajset), sa Barack Obama i en intervju med Barbara Walthers på onsdagen.I intervjun käbblade också paret Obama om vilken typ av hund de skulle skaffa.Den blivande presidenten vill ha en hund som är "stor och oregerlig" och sågade Barbara Walthers förslag, en Bichon Havanais, som han tyckte verkade vara en "liten gläfsig hund" som var lite "tjejig".– Vi har ett hus fullt av tjejer, kontrade Michelle.Oavsett vilken hund de slutligen väljer kommer det att vara barnens plikt att rasta och plocka upp efter den. Andra sysslor som barnen får sköta själva är att bädda sängen, städa, och såklart göra läxorna.Äldsta dottern Malia har redan valt ett skrivbord att göra läxorna vid. När familjen besökte Vita Huset pekade hon ut skrivbordet i Abraham Lincolns sovrum, där den gamle presidenten skrev under dokumentet om slavarnas frigörande år 1862.– Jag vill sitta där för att jag tror att det kommer att inspirera stora tankar, sa 10-åringen lillgammalt, enligt AP.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro