ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Obama skämtade om svininfluensan

Anneli Wikström · 10 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

President Barack Obama verkar inte överdrivet rädd för svininfluensan. Vid Vita husets galamiddag skämtade han om sjukdomen. Vid den årliga galamiddagen med Vita husets presskår valde Barack Obama att gå en ny väg. – Jag hade förberett ett tal för denna härliga kväll men nu när jag är här tänkte jag att jag skulle pröva något helt annorlunda.

Han frångick sitt skrivna tal och talade från hjärtat. Galamiddagen liknade därefter mer en stand up comedy-klubb. 2500 personer, inklusive stjärnor som Demi Moore och Tom Cruise, skrattade högt åt presidentens skämt.

Ingen slapp undan Baracks giftiga tunga. Varken George W. Bush eller före detta vice presidenten Dick Cheney. Och Barack drog sig inte ens för att skoja om svininfluensan som hittills misstänkts ha dödat cirka 200 personer.– Något som förändrats i det nya varma och mysiga Vita Huset är min relation till Hillary. Vi var rivaler under presidentvalskampanjen men i dag kan vi inte stå varandra närmare. Så fort hon kom hem från Mexiko så drog hon sig till mig och gav mig en kram och en stor kyss och sa att jag borde åka dit själv.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro