ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Obamas rådgivare avslöjar presidentens mediavanor

Fredrik Tideman · 27 Sep 2014
Uppdaterad 27 Sep 2014
Inte så insatt i sociala medier, men tittar gärna på "House of cards". 

Inte så insatt i sociala medier, men tittar gärna på "House of cards".  Foto: AP


Har du undrat över vilka medievanor en av världens mäktigaste män har? Nu avslöjar en av Barack Obamas närmaste medarbetare hur presidenten konsumerar media.

klar

Artikellänk är kopierad

DanPfiefferObamasrådgivaremediavanorBuzzfeedCapitalNewYork, en av Barack närmaste , berättade lite om sin chefs under en frågestund hos i förra veckan, skriver .

Samtidigt som sociala medier får en allt större plats i människors liv är det inte något som Barack Obama är så insatt i. Hans twitter-konto har nästan 50 miljoner följare – men själv twittrar han inte. Bildforumet Tumblr är han heller inte insatt i.

– Tumblr är något vi var tvungna att förklara för honom, säger Pfeiffer.

När det gäller nyheter är New York Times tidningen som presidenten läser varje dag, och han gillar att läsa längre reportage i olika magasin. Däremot konsumerar han inte nyheter via tv.

Pfieffer kunde däremot avslöja att när det gäller tv-serier så är en av Obamas favoriter – passande nog – "House of cards".

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Tideman
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro