ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Officiellt: Snömannen finns

Tomas Lundin · 11 Okt 2011
Uppdaterad 11 Okt 2011
Den här bilden är tagen i Kalifornien 1967 och sägs vara ett av bevisen på att Snömannen – eller Big Foot – finns.

Den här bilden är tagen i Kalifornien 1967 och sägs vara ett av bevisen på att Snömannen – eller Big Foot – finns. Foto: Scanpix


Nu är det officiellt. Snömannen finns. Det hävdar i alla fall myndigheter i Sibirien.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är inte bara i Himalaya som rapporter om håriga jätteapor strömmat in under åren. Guvernören i Kemerovo-regionen i Sibirien bjöd in forskare från ett antal länder för att en gång för alla hitta bevis för den håriga bergsinvånarens existens. Resultaten blev tydligen så övertygande att man nu går så långt som att officiellt bekräfta att snömannen finns. "Under en expedition till Azaskaya-grottan hämtade konferensdeltagare in otvetydiga bevis på att Snömannen finns i Shoria-bergen", skriver myndigheterna i ett pressmeddelande. Bland annat ska man ha hittat fotspår och vad som tros vara Snömannens säng, skriver Physorg.com. Den avlägsna regionen har jagat Snömannen i flera år och hoppas utveckla en hel turistindustri kring den skygga mytvarelsen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro