ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ofokuserad Woodstock-romantik

Maria Forsström · 10 Aug 2013
Uppdaterad 10 Aug 2013
Ofokuserad Woodstock-romantik

Ofokuserad Woodstock-romantik Foto: Gustav Gräll


klar

Artikellänk är kopierad

Det spelar ingen roll att Gustav Ejstes hävdar att Dungen är samtida. Jag känner mig ändå förflyttad till… Woodstock. Eller som jag inbillar mig att Woodstock var. Långhåriga män som spelar flöjt och nonsenssjunger om fred eller någon form av olycklig kärlek aj aj buff.

De är hemskt gulliga och har ett slags familjärt mellansnack som fungerar ganska bra. Den här gången efterlyser de en gitarrtekniker bland publiken – ”men vi kan inte erbjuda en miljon dollar som Metallica” – och Ejstes småpratar om att åka till Ungern och rejva. Spelningen får dessutom en extra kick när Andrew Wyatt från bland annat Miike Snow kommer ut för att hjälpa till i ”Panda” (tydligen utan de övriga bandmedlemmarnas vetskap).

Dock är scenen för stor och så har de en tendens att mangla lite för länge men inte tillräckligt länge för att det ska bli intressant igen. Om det nu är begripligt. Jag hade föredragit mer fokus.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro