ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ögonvittne: "Alla var hysteriska"

TT/Metro · 14 Dec 2012
Uppdaterad 15 Dec 2012

Foto: Scanpix


"Barn som kom ut från skolan var blodiga. Jag vet inte om de var skjutna", säger en elev.

klar

Artikellänk är kopierad

En närbelägen brandstation har blivit platsen där barn, skolanställda och föräldrar har samlats. Reportrar från flera amerikanska tv-kanaler berättar om förkrossade föräldrar som lämnar byggnaden. Andra föräldrar, som återförenats med sina barn, berättar att ett tjugotal föräldrar separat fick beskeden om deras barns död.

Flera elever berättar nu om vad de såg.

- Jag var i gymnastiksalen och hörde typ sju starka smällar, och lärarna sade åt oss att gå in i ett hörn, så vi kröp ihop, säger en elev vid skolan till tv-bolaget NBC Connecticut.

- Och vi började alla gråta. Lärarna sade sedan att vi ska gå in på kontoret där ingen skulle kunna hitta oss. Sedan kom en polis in och sade åt oss att springa ut till brandstationen för att ta oss till våra föräldrar.

- Det var skrämmande, säger föräldern Brenda Lebinski, som skyndade sig till skolan så fort hon hörde om skottlossningen.

- Alla var hysteriska — föräldrar, elever. Barn som kom ut från skolan var blodiga. Jag vet inte om de var skjutna, säger hon till Reuters.

En åttaårig elev på skolan säger att han var på väg till skolexpeditionen när han fick syn på gärningsmannen.

- Jag såg hur några av kulorna for genom korridoren och sedan drog en lärare in mig i sitt klassrum, sade han till CBS.

klar

Artikellänk är kopierad

TT/Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro