ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ohlys Instagramtabbe - "Visade mer än avsett"

Jack Werner · 24 Jul 2013
Uppdaterad 24 Jul 2013
Ohlys Instagramtabbe - "Visade mer än avsett"

Ohlys Instagramtabbe - "Visade mer än avsett" Foto: Henrik Montgomery/Scanpix/Instagram/Twitter


Hans Instagram-konto har beskrivits som ett kinderägg” fullt av ”mys, kunskap och attityd”. Nu innehåller ägget dessutom - en penis.

klar

Artikellänk är kopierad

Lars Ohly har riktigt blommat ut som nätanvändare efter att hans tid som V-partiledare tog slut. På Twitter delar han ut dagliga tankar och åsikter, och hans Instagram-flöde är fullt av självporträtt med snabba solglasögon. När Nöjesguiden-bloggaren Tobias Boström korade sina fem favoritpolitiker på Instagram hamnade Ohly på en hedrande andraplats, bara efter Moderaternas partisekreterare Kent Persson, med motivationen att det innehöll ”mys, kunskap och attityd. Ett jäkla kinderägg till instagramkonto helt enkelt”.

Men på onsdagsförmiddagen blev många av hans följare paffa när de loggade in på Instagram. En strandbild, där Ohly visade sin Liverpooltatuering, var lite illa beskuren och resultatet var hudfärgat och oomskuret. Ja, en snopp stack helt enkelt fram i högerkanten.

Reaktionerna lät inte vänta på sig. ”Alla som följer Lars Ohly på Instagram förstår varför jag nyss blev traumatiserad... ”, twittrade en av hans followers och på själva Instagram-bilden frågade en försynt följare om han råkat ”få med prinskorven?" En följare som var mindre blyg tog bladet från munnen och skrev helt enkelt ”Lars, du visar snoppen!” – kanske enda gången en svensk f.d. partiledare fått höra det offentligt.

Och påpekandena hittade hem. ”Haha, råkade lägga upp en bild på Instagram som visade mer än avsett. Nu åtgärdat,” twittrade Ohly strax efteråt. Men den cirkulerar ännu på nätet, om än i skärmdumpad form. Och där lär den förbli.

Lite senare konstaterade den tidigare V-ledaren: "Underbart med sommar. Snoppbilden är dagens snackis. Dock helt oavsiktligt. Fortsättningsvis bättre förhandsgranskning."

Det är inte första gången Ohlys penis hamnat i hetluften. Bortsett från alla gånger han badat bastu började ett filmklipp på när han såg ut att klia sig - spela fickpingis, som det kallas - genom byxan cirkulera för några år sedan.

klar

Artikellänk är kopierad

Jack Werner
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro