ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Okänd kvinna pekas ut som Eric Saades nya flickvän

Gustaf Eriksson · 18 Feb 2013
Uppdaterad 18 Feb 2013
Okänd kvinna pekas ut som Eric Saades nya flickvän

Okänd kvinna pekas ut som Eric Saades nya flickvän Foto: Skärmdump/Instagram


Efter att det blev känt att Molly Sandén och Danny Saucedo är ett par stack Mollys ex Eric Saade till ett semesterparadis. Från resan publicerar stjärnan bilder på en kvinna som pekas ut som hans nya flickvän.

klar

Artikellänk är kopierad

"There's a babe right in front of me! Haha just saying #hotterthanfire"

Så skriver artisten Eric Saade på sitt Instagram-konto intill en bild på en tjej som vänder huvudet bort från kameran. Den hemlighetsfulla bilden har fått Saades fans att gå i spinn. 

Enligt Aftonbladet är kvinnan på bilden en 18-åring som pekas ut som Eric Saades nya flickvän. Artisten har kommenterat andra bilder på tjejen med "Baby…" och "Beatiful girls". – Hon har sagt att de är ett par, säger en källa till Aftonbladet.

I förra veckan kunde Metro avslöja att Eric Saades ex, sångerskan Molly Sanden är tillsammans med Melodifestival-programledaren Danny Saucedo. Efter att förhållandet blev känt twittrade Saade ur sig bitterheter, som "Han är nummer två! Som vanligt!". 

Efter turbulensen meddelade Eric Saade på Twitter att han tänkte åka utomlands på semester. Han och resesällskapet verkar ha det bra. Sent på måndagskvällen la Saade upp en bild på sig själv på Instagram med taggarna " #happiness #vacation".

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro