ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Okänd tvättjuv pissade ner kvinnas trosor – flera gånger

Julia Kimell · 9 Dec 2015
Uppdaterad 9 Dec 2015
Vid tre tillfällen har en kvinna i Luleå fått sina trosor stulna och nerpissade. Nu vill hon ha övervakningskamera till tvättstugan – men fastighetsägaren säger nej.

Vid tre tillfällen har en kvinna i Luleå fått sina trosor stulna och nerpissade. Nu vill hon ha övervakningskamera till tvättstugan – men fastighetsägaren säger nej. Foto: Fredrik Sandberg/TT


En kvinna i Luleå har vid upprepade tillfällen blivit bestulen på sina trosor från tvättstugan. Tjuven har sedan lämnat tillbaka bytet – nerkissade utanför hennes dörr.

klar

Artikellänk är kopierad

– Det här känns så kränkande. Jag ska inte behöva gå omkring i mitt hem och vara rädd, säger den unga kvinnan till Norrbotten-Kuriren, som har gjort en polisanmälan om ofredande.

Första gången fann hon sina trosor hängande i torkrummet, alldeles drypande av kiss. Hon blev chockad och började tvätta hemma hos sina föräldrar. Först efter några månader vågade hon sig till tvättstugan igen, med sällskap av pojkvännen. Utan att hon märkte det, stals hennes trosor igen. Fem dagar senare låg de nerkissade utanför hennes lägenhetsdörr. Nu har hon utsatts för en tredje urinattack. – Det är riktigt sjukt. Det måste vara någon som bor här i huset, eftersom man behöver nyckel för att komma in.►LÄS MER: Budskapet på trosreklam i Sturegallerian: ”Behaga honom” Totalt har 94 bostadshyresgäster tillgång till tvättstugan. Kvinnan har vänt sig till sin fastighetsägare Norrporten upprepade gånger för att få upp en övervakningskamera i tvättstugan. Men nej, det tänker de inte ordna. – De ser inte problemet, jag är ju livrädd för den här personen. Jag tycker det är oproffsigt av hyresvärden.

►LÄS MER: Här blir festivalbesökarnas kiss till öl Först i ett personligt möte med hyresvärden bestämde marknadsområdeschefen för Norrporten i Luleå att man sätter upp en kortläsare som registrerar vem som går in i tvättstugan. Med en personlig tagg kan man sedan se i loggen vem som har tvättat, och när. I väntan på att kortläsaren kommer upp får hon tvätta på ett annat ställe. Men hon känner sig ändå inte helt nöjd. – Jag vet inte vad de ska göra med den listan. Den som tvättar kan ju ta in hur många som helst med sig, säger hon.

►LÄS MER: Så många liter kissade svenskarna ut på gator och torg

klar

Artikellänk är kopierad

Julia Kimell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro